Tentang Kami

True Story adalah merupakan satu laman blog yang mengupas tentang isu-isu semasa tidak kira dalam mahupun luar negara. Menjadikan informasi online sebagai satu platform atau badan komuniti dalam menyampaikan sesuatu berita kepada umum. Ini meliputi berita dalam dan luar negara, hiburan, teknologi, berita sukan, info-info menarik juga di sediakan seperti info lawak, pelik dan sebagainya.

Serba sedikit mengenai latar belakang True Story ialah ianya telah ditubuhkan pada 30 Oktober 2012 oleh En.  Saufee kemudian di sertai oleh Cik Ellaz aka. Nabilah pada  September 2013 selaku rakan kongsi merangkap Senior Editor. True Story juga mensasarkan jangka masa selama 1 tahun ini sebagai satu masa atau target point ke arah memacu bidang ini terus ke hadapan.

Selain itu, penghasilan penulisan dalam setiap artikel yang kami hasilkan mestilah memenuhi citarasa pengunjung laman ini dengan cara santai atau rilek yang sekarang ini kami aplikasikan dalam setiap hebahan artikel kami.

Kami amat mengalukan-alukan sebarang cadangan atau komen dari pihak anda untuk kami dapat perbaiki apa jua kesalahan yang kami lakukan dan juga sebagai usaha kami untuk terus maju lagi dalam bidang ini. Segala komen, cadangan atau pendapat, sila emailkan kepada webmaster@truestory.my.

True Story